Over ons

Bedrijven verbonden door techniek

Hitma Groep is de holding van verschillende technische handels- en ontwikkel-/productiebedrijven. Onze bedrijven brengen als distributeur of producent technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. We richten ons vooral op hoogwaardige technologieën.

Onze bedrijven

Hitma Groep bestaat uit vijf bedrijven, elk met een unieke focus. Vanuit Hitma Groep wordt het sollicitatieproces voor deze vijf bv's uitgezet en verwerkt. 

  • Hitma B.V. is een technisch handelsbedrijf, gespecialiseerd in technologische toepassingen in nichemarkten. Gevestigd in Uithoorn, Almere, Purmerend en Antwerpen (België).
  • Leiderdorp Instruments B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt meetapparatuur die in- en om de bouwput wordt toegepast. Gevestigd in Leiderdorp.
  • Efcon Water B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van sanitaire monsternemers en de integratie van deze samplers in afvalwaterzuiveringsinstallaties. Gevestigd in Vianen.
  • KS Perslucht B.V. ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt geavanceerde persluchttechnologieën. Gevestigd in Haarlem.
  • Hitma Groep B.V. ondersteunt bovengenoemde bedrijven op het gebied van ICT, financiën en juridische zaken, salarisadministratie, personeelszaken en marketing. Gevestigd in Uithoorn.

Technische probleemoplosser

De werkwijze van onze bedrijven is gebaseerd op langdurige relaties waarbij intensief wordt samengewerkt met klanten en leveranciers. Optreden als technische probleemoplosser is daarbij een belangrijke toegevoegde waarde. Het leveren van kwaliteitsproducten en het bieden een uitstekende service hebben altijd de prioriteit.

Als onderdeel van Indutrade Benelux behoort Hitma Groep tot het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB.

 

Binnen kijken bij onze bedrijven