Onze ondernemingen

Alles over werken bij KS Perslucht B.V.

Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden geavanceerde persluchttechnologieën. 

Bedrijfsgegevens:
Tingietersweg 117
2031 ER Haarlem

Tel: 023 531 55 36
info@ks-perslucht.nl
www.ks-perslucht.nl

Opgericht in: 2003
Aantal medewerkers: 3 tot 10

Specialist in persluchttechnologieën

KS Perslucht is sinds 2003 uitgegroeid tot een gespecialiseerde en servicegerichte onderneming die zich met geavanceerde persluchttechnologieën vooral richt op de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Het team van KS Perslucht is al sinds 1980 actief in de persluchtbranche. Ons doel is om voor elke locatie de meest geschikte installatie te ontwerpen en te installeren. KS Perslucht staat voorop als het gaat om kwaliteit, kwaliteitscontrole en bewaking. Met onze ervaren serviceafdeling en de optie om tijdelijk vervangend materiaal in te zetten, garanderen wij bedrijfszekerheid voor onze klanten.

Sinds januari 2024 is KS Perslucht B.V. onderdeel van de Hitma Groep B.V. 

Klein, specialistisch team

KS Perslucht is een technisch, volledig klantgericht persluchtbedrijf. Wij staan voor kwaliteit, bedrijfszekerheid en lange termijn visie. Het beheer van klanten en dagelijkse werkzaamheden gebeurt in gezamenlijk overleg vanuit sales, technische dienst en binnendienst. Ons team is vakkundig, heeft tientallen jaren ervaring, is gedreven en werkt als één team samen.

Bij KS Perslucht ben je onderdeel van een klein, specialistisch team waarbij jouw sterke punten optimaal worden benut. Bij ons heerst een prettige werksfeer en krijg je vrijheid om jouw taken verantwoordelijk uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan een veilig, gezond en milieuvriendelijk werken.