Verhalen uit Leiderdorp

Medewerkers delen hun ervaringen over werken bij Leiderdorp Instruments B.V.

Daniel Poulis, software & embedded systems developer

Leren in een omgeving met vrijheid

Voorheen heb ik bij Leiderdorp Instruments stage gelopen. Een jaar geleden ben ik hier parttime aan de slag gegaan naast mijn studie. Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan in mijn vakgebied.

Bij Leiderdorp Instruments heerst een knusse werksfeer met het gevoel van een familiebedrijf. Door de kleinschaligheid is het makkelijk om je collega's goed te leren kennen. We gaan vaak met elkaar lunchen en doen leuke uitjes, zoals bowlen.

Hier heb je veel vrijheid in hoe je werkprojecten kunt aanpakken. Collega's zijn vriendelijk en staan altijd klaar om elkaar te helpen of nieuwe vaardigheden te leren.

Meer weten over

Justin van der Zwart, sensor productie

Prettige en gezellige sfeer

Via een vriend van mij kwam ik in contact met Leiderdorp Instruments, waar ik nu anderhalf jaar werk en dagelijks bezig ben met het produceren van sensoren. 

Sinds ik hier ben begonnen, heb ik veel nieuwe dingen geleerd, waaronder professioneel solderen. Ook heb ik mijn kennis over elektra verder uitgebreid. Naast de kans om te leren, vind ik de flexibele werktijden erg fijn.

Bij Leiderdorp Instruments heerst een prettige en gezellige sfeer. Ik heb hier fijne gesprekken met collega's over uiteenlopende onderwerpen. Respectvol met elkaar omgaan is hier de norm en we lunchen dagelijks gezellig samen.