Verhalen uit Uithoorn

Medewerkers delen hun ervaringen over werken bij Hitma Groep B.V.

Marian Nabil, financieel medewerker

Ik ben echt trots om bij Hitma Groep te werken

Sinds twee jaar werk ik op de financiële afdeling. Hitma Groep is een mooi bedrijf, ik ben echt trots op mijn werkgever.

Elke dag sta ik vol enthousiasme op om naar mijn werk te gaan. Er heerst een geweldige, familiaire sfeer op de werkvloer en mijn collega's zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben iemand die graag met cijfers werkt, dus mijn werk vind ik bijzonder uitdagend.

Bij Hitma Groep is er een gevoel van samenwerking waardoor ik me veilig en flexibel voel, en elke dag meer ervaringen opdoe. De familiaire sfeer zorgt ervoor dat ik me erg op mijn gemak voel.

 

 

Michiel Jansen, algemeen directeur

Trots op dit mooie bedrijf

Hoe lang ik bij Hitma Groep werk? Ruim 5 jaar inmiddels, of eigenlijk al 16 jaar. Ik ben een tijdje weg geweest en weer terug gekomen. En ik ben zeker niet de enige.

Vanuit de schoolbanken ben ik direct begonnen bij Hitma. Mijn eerste maanden bestonden uit trainingen, een grote datamigratie en een weekend naar de Ardennen voor het 70-jarig bestaan van Hitma. Dit was intens maar voelde ook gelijk heel goed. Voor mij staat Hitma Groep daarom voor presteren, kans om jezelf te ontwikkelen, maar zeker ook plezier maken met elkaar. 

Bijna 11 jaar later maakte ik de overstap naar onze belangrijkste leverancier, die de Nederlandse markt wilde gaan beleveren. Daar heb ik met veel plezier 10 jaar lang gewerkt en veel geleerd. Toch heb ik niet lang hoeven nadenken toen ik gevraagd werd om terug te komen bij Hitma. In maart 2018 stapte ik het Hitma-gebouw weer binnen en het warme gevoel was direct terug. Het maakt me trots om deel uit te maken van dit mooie bedrijf met een rijke geschiedenis.

Meer weten over Hitma Groep

Vera Visser, Content marketeer

Hitma Groep is gewoon één familie

Sinds mijn meeloopstage in 2016 heb ik, naast verschillende studies, altijd bijbaantjes gehad bij Hitma. Na het behalen van mijn diploma, kreeg ik de kans om fulltime aan de slag te gaan als content marketeer bij Hitma Groep B.V.

Over dit aanbod heb ik geen moment getwijfeld. Dit komt voornamelijk door de geweldige sfeer en gezelligheid. Het voelt als één grote familie, mensen zijn heel open en benaderbaar. 

Er is een fijne mix van jong en oud, waarbij kennis hoog in het vaandel staat. Er is altijd wel iemand beschikbaar die bereid is tijd voor je vrij te maken en je iets bij te leren. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en bij Hitma Groep krijg ik gelukkig de kans om opleidingen en trainingen te volgen.