Onze ondernemingen

Alles over werken bij Hitma

Werkvriendschap ontstaat bij Hitma

Bijna 100 jaar geleden opgericht als Handel Industrie Transport Maatschappij Amsterdam

Bezoekadres hoofdkantoor
Anton Philipsweg 1
1422 AL Uithoorn
+31 (0)297 514 614

info@hitma.nl
www.hitma.nl

Opgericht in: 1926
Aantal medewerkers: 80 tot 90

Werken bij Hitma

Zoek je een fijne werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen? En vind je, net als wij, dat het in een bedrijf om meer draait dan winst maken? Dan voel jij je bij Hitma vast thuis.

Bij ons kun je jezelf zijn in een informele sfeer. Al bijna 100 jaar zijn we een betrouwbare werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met leuke collega’s die passie voor hun werk hebben. Hitma is een bedrijf van lange dienstverbanden waaruit mooie werkvriendschappen ontstaan.

Met elkaar zorgen we ervoor dat je met plezier naar je werk gaat in balans met je privésituatie.

"Ons uitgangspunt is dat we niet met bedrijven samenwerken, maar met mensen."

Michiel Jansen, directeur

 

Zo werkt het bij ons

Met name bij technische hoogwaardige applicaties in nichemarkten maken de Hitma-medewerkers met hun (technische) kennis voor klanten het verschil. We onderscheiden ons als technisch handelsbedrijf door kwaliteitsproducten, service en ondersteuning, een klantgerichte, persoonlijke benadering en het delen van kennis. Ons uitgangspunt hierbij is dat we niet met bedrijven samenwerken, maar met mensen en we handelen hiernaar vanuit onze kernwaarden:

Hitma Bewust 

We realiseren ons dat we verantwoordelijkheden hebben op maatschappelijk gebied, binnen de technische sector en met betrekking tot duurzaamheid. Hiervoor is het Hitma Bewust-programma opgezet. 

Zijn dit jouw nieuwe collega's ?

Hier kun je op rekenen

Naast een prima salaris en 25 vakantiedagen (uit te breiden tot 35 dagen) krijg je bij Hitma een winstdeling en leuke extra’s, zoals een paar keer per jaar cadeaubonnen. Ook organiseren we diverse (sportieve) activiteiten en eens in de vijf jaar een jubileumweekend waarvoor alle medewerkers, en hun partners, worden uitgenodigd.

Natuurlijk kun je rekenen op reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Voor de meeste functies is het mogelijk om maximaal 40% van je uren vanuit huis te werken. Via onze thuiswerkregeling kun je jouw thuiskantoor pico bello inrichten. Profiteer je van ons fietsplan, dan betalen we mee aan jouw nieuwe fiets.

Inwerken en ontwikkelen
Je start je loopbaan bij Hitma met een introductieprogramma. Zo leer je ook al je nieuwe collega's kennen. Na je introductie krijg je alle mogelijkheden en financiële ondersteuning om jezelf te blijven ontwikkelen via externe en interne trainingen en opleidingen.

Toegevoegde waarde bieden

In het bijna 100-jarig bestaan van Hitma zijn de branches waarmee we zakendoen enorm veranderd en ontwikkeld. Hitma heeft zich steeds aan deze veranderingen aangepast.

Al sinds onze oprichting in 1926 werken er in ons bedrijf techneuten die processen begrijpen en eventuele knelpunten voor klanten oplossen. Je koopt bij ons niet alleen een product, maar ook ondersteuning. Van logistieke service tot onderhoud en trainingen. En ook in de huidige tijd van digitalisering, robotisering, kunstmatige intelligentie (industrie 4.0), klimaatverandering, strenge milieueisen, vergrijzing etc. blijft het bieden van toegevoegde waarde ons uitgangspunt.

Kennis delen, intern en extern

Hitma is een bedrijf vol techneuten die hun eigen specialisme hebben. Ondanks dat vakgebieden verschillen, komen veel Hitma-collega’s bij dezelfde klanten over de vloer of zien ze toepassingen waar ze misschien niet zelf, maar wel een collega de oplossing voor kan bieden. Daarom is het belangrijk dat we niet alleen extern, maar ook met elkaar kennis delen. Dit gebeurt via digitale middelen, maar ook tijdens gezellige kwartaalborrels en trainingen.

Specialisaties
Onze activiteiten zijn verdeeld over diverse technische disciplines:

  • Meten, regelen en testen
  • Single-use componenten en assemblies
  • Gas- en vlamdetectie
  • Drukbeveiliging (breekplaten, veerveiligheden)
  • Proces- en systeemfiltratie
  • Monstername
  • Gebouwautomatisering
  • Dataregistratie

Vragen over werken bij Hitma?

Nieuwsgierig geworden? We komen graag met je in contact. Wie weet? Misschien word jij onze nieuwe collega.