Onze ondernemingen

Alles over werken bij Efcon Water B.V.

Wij maken (afval)water-samplers voor de internationale markt. De productie, service, ondersteuning en verkoop  gebeurt allemaal in Vianen.

Je vindt ons op industrieterrein Gaasperwaard in Vianen.

Bedrijfsgegevens:
Hoefslag 11
4131 ME Vianen

Tel:+310347342777

info@efcon.nl
www.efconwater.nl

Opgericht in: 1993
Aantal medewerkers: 5 tot 10

Specialist in water samplers

Efcon Water is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van stationaire monsternemers en de integratie van deze samplers in afvalwaterzuiveringsinstallaties. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in deze industrie.

We werken voornamelijk in Europa maar het komt ook voor dat we buiten de Europese grenzen opereren. Bij ons staan de wensen van de klant centraal. Als zij aangeven wat ze het meest nodig hebben in hun toepassing, kan het zelfs voorkomen dat we product aanpassingen doorvoeren in de standaard. Zo werken we tegenwoordig met thermoplastische behuizingen, die beter bestand zijn in de chemie. 

Sinds maart 2021 is Efcon Water B.V. onderdeel van de Hitma Groep B.V. 

Productie in huis

De volledige productie wordt in huis verzorgd in Vianen. Hierdoor zijn maatwerkoplossingen vaker mogelijk en daardoor kunnen we klanten snelle, gegarandeerde levertijden aanbieden. Het voordeel voor jou als werknemer is dat je het gehele proces meekrijgt, van productie tot verkoop, van advies tot facturatie. We zijn een klein en hecht team met allemaal hetzelfde doel, de klant zoveel mogelijk ontzorgen. 

Een deel van ons team vind je meer op de weg dan op kantoor. Zij verzorgen service op locatie in de Benelux, denk aan in gebruik nemen van de samplers, jaarlijks preventief onderhoud of het kalibreren van onderdelen in de monsternamekast. 

Zijn dit jouw nieuwe collega's?