Verhalen uit Vianen

Medewerkers delen hun ervaringen over werken bij Efcon Water B.V.

Wagih Awad, Productiemedewerker

Productief én gezellig samenwerken

Sinds een jaar werk ik bij Efcon. Vanaf het eerste moment heb ik het al erg naar mijn zin.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit assemblage en het monteren van onze producten. Het werk is heel afwisselend en dat is fijn. Vanaf het allereerste moment heb ik het hier erg naar mijn zin, mede dankzij mijn fijne collega's.

Bij Efcon heerst een goede en ontspannen werksfeer. We vormen een klein, maar hecht en gezellig team. We maken grapjes en lachen veel, drinken samen een kopje koffie en gaan in de pauze een potje darten. Maar er wordt ook hard gewerkt. Als het druk is gaan we er samen voor, waardoor we altijd met z'n allen de klus weten te klaren.

 

Michel Zuiderwijk, Operation en sales

Hecht team van harde werkers

Ons productiebedrijf is gevestigd in Vianen. We willen de aankomende jaren groeien, dit doen we samen met een hecht team van harde werkers.

Nog geen jaar geleden ben ik bij Efcon gestart als Operation en Sales Manager. Hierbij zorg ik ervoor dat alles binnen ons productiebedrijf soepel verloopt en dat we goed contact hebben met onze klanten. Efcon is een leuk bedrijf met goede mensen die allemaal heel graag willen.

Het team bij Efcon is gezellig en serieus, maar staat ook open voor een geintje. Onderling zijn we heel open naar elkaar, we weten wat er speelt waardoor we elkaar goed begrijpen. Iedereen heeft zijn eigen taken maar we werken allemaal naar hetzelfde doel. We willen graag nog verder groeien met Efcon, wat een uitdagend proces is waarbij we elkaar hard nodig hebben.

Meer weten over Efcon Water

Jesse Kersbergen, Service- en onderhoudsmonteur

Werkend leren en groeien

Toen ik bij Efcon begon was ik 16 jaar oud en wilde ik graag werkend leren. Daarom heb ik bij Efcon een BBL-opleiding gevolgd in elektrotechniek. Inmiddels ben ik doorgegroeid binnen het bedrijf.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het bouwen van kasten en aftesten ervan, maar ik ga ook regelmatig naar buiten voor service en onderhoud. Ik heb steeds stapjes gemaakt binnen het bedrijf waardoor ik nu ook mijn collega's in de buitendienst kan ondersteunen.

Bij Efcon werken we hard, maar we hebben ook veel plezier samen. We maken graag grapjes en lachen veel samen. De werksfeer is relaxed en gezellig, het is nooit saai. We zijn een hecht team waarin we alles open met elkaar bespreken.