Verhalen uit Uithoorn en Almere

Medewerkers delen hun ervaringen over werken bij Hitma B.V.

Teun Mulder, Business development manager

Mijn hart ligt bij verkoop

Bij Hitma krijg je altijd de kans om te doen waar je enthousiast van wordt. Dat houdt mij gemotiveerd. Ik werk hier inmiddels alweer 12 jaar.

Begonnen als monteur in de markt waar ik nu nog steeds de beste meetinstrumenten adviseer en verkoop. Na verschillende banen kwam ik een vacature tegen bij Hitma. Wat mij aansprak waren de mooie producten. Ik verkoop alleen dingen waar ik zelf achter sta en dat heeft Hitma zeker. De organisatie is ook erg goed voor haar personeel.

De werksfeer bij Hitma is ontspannen, plezierig, flexibel met weinig hiërarchie. De deur staat altijd open en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie. Medewerkers zijn betrokken en helpen elkaar graag.

 

 

Pascal Stoetman, Productspecialist binnendienst

Warme en informele werksfeer

Ik werk als productspecialist Handmeters op onze vestiging in Almere. Samen met ons hechte team zetten wij ons volledig in om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Op ons kantoor in Almere heerst een hele prettige werksfeer, je kan het bijna familiar noemen. De sfeer is relaxed en heel informeel. Nieuwe collega's voelen zich snel thuis en we nemen graag de tijd voor elkaar om ervoor te zorgen dat iedereen zich onderdeel voelt van ons bedrijf.

De Hitma is een fijne werkgever om voor te werken. Als werknemer sta je echt op nummer één en is er veel mogelijk. Samen met de goede arbeidsvoorwaarden en de flexibele houding vanuit het management zorgt dit ervoor dat het een werkgever is die uitnodigt om er lang met veel plezier te blijven werken.

Meer weten over Hitma

Sharief Sahebdin, Productspecialist Single-use

Elke dag is anders

Bij Hitma heerst een open en directe sfeer waarin alles besproken kan worden. Er is weinig hiërarchie en je kan hier veel leren. Collega's hebben veel kennis en we krijgen regelmatig trainingen.

Inmiddels werk ik vijf jaar bij Hitma. Ik heb de spontane en relaxte werksfeer altijd al fijn gevonden. Collega's zie en spreek je regelmatig in de wandelgangen, bij het koffieapparaat of tijdens het lunchwandelen.

Om de vijf jaar wordt er een jubileumweekend georganiseerd. Afgelopen jaar zijn we naar Terschelling geweest, wat ontzettend gaaf was. Met ons team doen we ook vaak teambuilding activiteiten. Het is goed om dat met elkaar te blijven doen, het houd je scherp en je leert elkaar ook kennen in een andere omgeving.